marți, 3 ianuarie 2017

City break la Berlin in 2017

Berlin, capitala Germaniei este un oras turistic vizitat zilnic de milioane de turisti, dar si de catre localnici. Daca ajungeti in aceasta minunata metropola nu trebuie sa ratati Poarta Brandenburg, locul unde s-au desfasurat toate manifestarile de dupa caderea zidului Berlinului din 1989. Puteti patrunde in lumea lui Hitler vizitand Zidul Berlinului, Alexanderplatz, Insula Muzeelor sau  Memorialul Holocaustului. Fiind o locatie cu obiective turistice ce nu pot fi vizitate intr-o singura zi, turistii pot beneficia de conditii foarte bune la hoteluri precum Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz sau H2 Hotel Berlin Alexanderplatz.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Acest hotel este amplasat in inima orasului Berlin, aflandu-se la o distanta de 10 minute de Hackescher Markt, Red City Hall si Turnul de televiziune din Berlin. Hotelul, inconjurat de numeroase magazine bine-cunoscute, se gaseste la cateva minute de mers pe jos de Berlin Alexanderplatz Railway Station si Rosa-Luxemburg-Platz Underground Station. Acest hotel dispune de multe facilitati, printre care o limuzina, o terasa pe acoperis si o sala de conferinţe, totul pentru ca cei mai pretentiosi turisti sa fie multumiti.

Un alt hotel situat in centrul orasului este H2 Hotel Berlin Alexandrerplatz. Are acces rapid la numeroase obiective turistice din orasul Berlin, ca de exemplu Park Inn Berlin, Alexanderplatz sau Turnul de televiziune din Berlin. Oaspeţii au la dispozitie si un serviciu de trezire, un serviciu de spalatorie pentru rufe si un bancomat.


Pentru turistii indrazneti care vor sa iasa din monotonia simpla a hotelului se recomanda o explorare a vietii nocturne in barul cu cea mai lunga tejghea din Berlin ,,Bar am Lutzowplatz’’ sau cel in care se canta live la pian ,,Harry’s New York Bar’’, sau de ce nu barul destinat atat homosexualilor, cat si heterosexualilor ,,Kumpelnest’’.