joi, 18 august 2016

Londra - city break in capitala Angliei

De mult mi-am dorit sa ajung sa vizitez capitala Marii Britanii, iar anul acesta cand mi-am facut planul de vacanta, am decis sa aleg un city break la Londra decat sa imi petrec concediul la noi. Am vrut ca totul sa fie ca la carte asa ca am optat si pentru cazare la un hotel de 3 stele aproape de toate muzeele pe care voiam sa le vizitez. Este foarte confortabil sa ajungi direct cu avionul pentru ca nu mai pierzi timpul si nici nu exista riscul sa ti se rataceasca bagajul.
In Londra preturile mi s-au parut putin mai mari decat in restul Europei din cauza lirei, insa am anticipat acest lucru asa ca mi-am pregatit un buget suficient cat sa imi ajunga sa mananc la restaurant o data pe zi si sa imi pot cumpara mai multe lucruri. Inca de cand am ajuns am putut observa ca orasul e foarte aglomerat, insa traficul pare foarte bine organizat, iar transportul in comun are prioritate. In plus, fata de alte mari orase de pe continent, Londra se lauda cu foarte multe parcuri mari in care poti sa te relaxezi dupa ce ai petrecut o zi intreaga pe drumuri.

Vremea nu mi-a pus probleme, insa am avut noroc pentru ca am vazut ca este destul de instabila. Trebuie sa ai tot timpul la tine o umbrela ca sa fii sigur ca nu te prinde ploaia, chiar daca urmaresti prognoza. In plus, daca ai internet pe telefon, te descurci cu usurinta sa ajungi oriunde si poti sa citesti rapid reviewuri referitoare la locurile pe care vrei sa le vizitezi sau restaurantele unde vrei sa mananci. Recomand oricui un city break Londra, pentru ca este un oras in care te poti integra foarte bine, prietenos cu strainii si in care ai ce sa vezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu