luni, 1 ianuarie 2018

Calendar pentru sarcina - femibion.ro

Orice femeie care isi doreste sa aduca un copil pe lume trebuie sa pregateasca cu minutiozitate urmatoarea perioada, iar toate schimbarile trebuie sa inceapa, in primul rand, de la propriul organism. Pentru ca sarcina sa se deruleze in cele mai bune conditii este esential ca cu cateva luni inainte de concepere sa se apeleze la calendar Femibion intrucat prin intermediul acestuia e mult mai usor sa se determine momentul ideal pentru conceptie. Calendarul se bazeaza un sistem foarte simplu, de a urmari menstruatia in fiecare luna pentru a stabili care sunt cele mai fertile zile, iar totul e disponibil cu ajutorul celor de la Femibion.

De asemenea, pe langa acest calendar Femibion vine in ajutorul viitoarelor mamici cu produsele adecvate, adica suplimente alimentare si vitamine care sa ajute la dezvoltarea corespunzatoare a bebelusilor, insa aduce si cele mai bune sfaturi pentru care mamica sa stie cum sa procedeze in toate situatiile.

Pregatiri

Organismul unei femei trebuie sa fie bine pregatit pentru a sustine o sarcina, motiv pentru care dieta trebuie sa fie alcatuita cu ajutorul unui nutritionist, astfel incat sa cuprinda toate vitaminele si mineralele necesare, fiecare dintre ele ajutand la dezvoltarea copiilor. Bineinteles, trebuie evitate consumul de bauturi alcoolice sau fumatul, pentru ca acestea sunt foarte daunatoare, iar in cazul dietelor, acestea trebuie sa cuprinda cat mai multe fructe si legume proaspete si sa fie omise dulciurile, alimentele prajite si nu numai. Totodata, hidratarea este esentiala, astfel ca se recomanda un consum ridicat de lichide.

Suplimente


In schimb, de cele mai multe ori nici cea mai sanatoasa dieta nu poate fi suficienta, intrucat nu poate sa continta cantitatile necesare de vitamine si nutrienti, motiv pentru care sunt recomandate suplimentele alimentare care, bineinteles, au rolul de a completa o masa. Asadar, acestea nu trebuie confundate si niciodata nu vor inlocui mesele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu